Hieronder beantwoord ik alvast wat vragen voor u.


Algemene vragen

* Wat moet ik doen als ik mijn afspraak niet na kan komen?
Meldt dit (indien mogelijk) uiterlijk 48 uur voor het overeengekomen tijdstip van de trimbeurt om kosten te voorkomen, hiermee verwijs ik naar de algemene voorwaarden. Dan kan ik nog een ander huisdier blij maken met het plekje dat vrijgekomen is. * Ik ben te laat, kan ik mijn huisdier nog brengen?
Ik reserveer tijd voor uw huisdier en ik werk met een strak schema. Indien u minder dan een kwartier te laat bent, kunt u uw huisdier nog brengen. Bent u later dan een kwartier dan moeten we helaas een nieuwe afspraak inplannen. 

 

 

* Ik ben perongeluk mijn afspraak vergeten?
Ik stuur u een dag van te voren een afspraak herinnering via uw mobiele telefoonnummer. Hiermee help ik u zoveel mogelijk onthouden. Er kan altijd iets onverwachts tussen komen, laat dat alsjeblieft zo snel mogelijk weten.
Mocht u niet opkomen dagen dan ben ik genoodzaakt de kosten van de trimbehandeling in rekening te brengen omdat ik hierdoor inkomen verlies. * Mag ik bij de trimbehandeling blijven?
Nee, uit ervaring is gebleken dat honden erg onrustig worden als het baasje er bij blijft. Het maakt het makkelijker als u kort afscheid neemt en uw huisdier weer ophaalt als hij/zij klaar is. 


* Ik ben niet tevreden?
Dat vind ik erg vervelend om te horen. Graag zoek ik samen met u naar een passende oplossing hiervoor.
Mocht u wel tevreden zijn, dan hoor ik dat ook graag.

 

 

 

 

Vragen over uw huisdier

* Hoelang duurt de trimbehandeling?

Gemiddeld duurt de behandeling van uw hond tussen de ander half en drie uur. Ik neem graag de tijd voor uw huisdier en ze krijgen soms een korte rust periode tussen de behandeling door als dat nodig is. Ook zijn er meer factoren van invloed, denk hierbij aan: vachtconditie, karakter, leeftijd en grootte.


* Hoevaak moet mijn hond getrimd worden?
Dit is afhankelijk van het onderhoud wat u thuis doet, de vachtsoort, maar ook factoren zoals leeftijd, ziekte, castratie etc. Ik hanteer onderstaande richtlijnen:
Poedel- en inkortvachten: 4-8 keer per jaar
Ruwharige vachten: 2-4 keer per jaar
Spaniëlvachten: 4-6 keer per jaar 
 

 

* Wat moet ik doen vóór de trimbehandeling?

Zorg dat uw huisdier goed uitgelaten is en dat hij/zij niet met een volle maag komt. 
Graag uw hond aangelijnd brengen en als er bijzonderheden zijn graag vermelden. 
(Denk aan: loopsheid, medische aandoeningen, gedrag etc)
 


* Mijn huisdier is ziek. Kan ik hem nog steeds brengen?

Nee,veel ziektes zijn besmettelijk en ik wil voorkomen dat die over gebracht word naar de andere huisdieren. Ook is het niet fijn voor uw huisdier om een hele behandeling te ondergaan als hij/zij zich niet lekker voelt. 
Wanneer u denkt dat uw huisdier ziek is, raadpleeg dan eerst een dierenarts. * Wanneer kan ik mijn huisdier weer opkomen halen?
Zodra ik klaar ben met de trimbehandeling bel ik u op dat u uw huisdier weer op kunt komen halen.