Tarieven:

U wilt natuurlijk graag weten wat de kosten zijn van de trimbehandeling.
Mijn tarieven worden gebaseerd op hoelang ik met uw huisdier bezig ben en daar hangen bepaalde factoren vanaf bijv. leeftijd, gedrag, grootte, vachtonderhoud, etc. 
Daarom werk ik met een uurtarief dat ligt tussen de €46 (klein ras) en €54 (groot ras) per uur.
De trimbehandelingen lopen uit één van 1,5 uur tot 3 uur.

 


Klitten toeslag:

Klitten zijn erg vervelend voor uw huisdier. Het doet pijn aan de huid en als het niet optijd eruit gehaald word dan worden het vilt klitten en die kunnen niet meer uitgeborsteld worden. Het advies is ook om uw huisdier regelmatig te borstelen. Mocht een dier aangeboden worden met veel klitten die nog uitgehaald kunnen worden dan geldt daar een toeslag voor van €10 (klein ras) tot €15 (groot ras) bovenop de normale trimkosten. Dit omdat het extra belastend werk is voor mij en uw dier. 
Graag adviseer ik u hoe dit te voorkomen.

Zijn de klitten te ver en is het vilt geworden dan zit er niks anders op dan medisch kort te scheren. Hierdoor is uw dier verlost van zijn pijnlijke vilt klitten en kunt u weer opnieuw beginnen met vacht sparen. Mocht het dier aangeboden worden met vilt klitten dan geldt daar een toeslag voor van €10 bovenop de normale trimkosten. Dit omdat het extra slijtage aanbrengt aan mijn materiaal. Graag adviseer ik u hoe dit te voorkomen, aangezien dit niet altijd zonder risico's is. Ik hanteer voor erge gevallen een klitten contract waarmee u zelf verantwoordelijk bent voor de eventuele scheer risico's. (zie: vachtverzorging)


Puppywenbeurtje tot 16 weken gratis. Het is belangrijk om uw pup kennis te laten maken met de trimsalon. Dit maakt het de volgende keren gemakkelijker voor u en uw pup voor een trimbehandeling. Hiervoor neem ik ongeveer een kwartier de tijd. Hierbij leren ze met wat lekkers op tafel staan, wennen aan geluiden in de salon, maken ze kennis met een kam en borstel, knip ik (indien nodig) de nageltjes en de oogjes vrij en kunt u advies krijgen over hoe u het best de vacht kan onderhouden. U mag hier bij blijven. 

 

 

Honden met vlooien, extra toeslag: €10-
Alleen nagels knippen: €8,-